




Wino z 35-letnich winorośli uprawianych na glebie wapienno-gliniastej. Około 15-20% winogron jest wysuszonych. Przed fermentacji, winogrona są odszypułkowane, nie miażdżone aby suszone jagody nie były połamane. Fermentacja w temperaturze kontrolowanej przy stosowaniu maceracji węglowej, zwiększając wpływ dojrzałych suszonych owoców na wino. Leżakowane w beczkach dębowych przez 12 miesięcy. Nos złożony, przekonujący z bardzo rozwiniętym. Świeża owocowość, czerwone i czarne leśne jagody, z waniliowymi i lekko balsamicznymi nutami. Dobre ciało, treściwe, otulające, aksamitne i zrównoważone. Soczyste w finiszu ze słodkim owocowym zakończeniem. Idealnie pasuje do czerwonego mięsa, dojrzałych serów, dziczyzny oraz ciemnej czekolady.
Wino z 35-letnich winorośli uprawianych na glebie wapienno-gliniastej. Około 15-20% winogron jest wysuszonych. Przed fermentacji, winogrona są odszypułkowane, nie miażdżone aby suszone jagody nie były połamane. Fermentacja w temperaturze kontrolowanej przy stosowaniu maceracji węglowej, zwiększając wpływ dojrzałych suszonych owoców na wino. Leżakowane w beczkach dębowych przez 12 miesięcy. Nos złożony, przekonujący z bardzo rozwiniętym. Świeża owocowość, czerwone i czarne leśne jagody, z waniliowymi i lekko balsamicznymi nutami. Dobre ciało, treściwe, otulające, aksamitne i zrównoważone. Soczyste w finiszu ze słodkim owocowym zakończeniem. Idealnie pasuje do czerwonego mięsa, dojrzałych serów, dziczyzny oraz ciemnej czekolady.
Popularne produkty
Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.
W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.
Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.