Oliwki nadziewane papryką czerwoną 221/260 120g
Stworzone z najpopularniejszej w Polsce odmiany oliwek Manzanilla. Nadzienie paprykowe dodaje im intensywności oraz animuszu. Wyrazista przystawka na każdy stół.
Składniki: Zielone oliwki Manzanilla bez pestek, papryka 6% (papryka, emulgator: alginian sodu), woda, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, guanylan disodowy, inozynian disodowy, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy. Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Najlepiej spożyć przed końcem daty drukowanej na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 4 dni. Waga netto 295g, po odsączeniu 120g. Wyprodukowano w Hiszpanii.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 482kJ/ 115kcal. Tłuszcz 11.5g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2g, błonnik 4,7g, węglowodany 4,1g - w tym cukry 0,6g, białko 1g, sól 2,7g.
- Kraj
- Hiszpania
- Region
- Andaluzja
- Pojemność
- 120 g
Stworzone z najpopularniejszej w Polsce odmiany oliwek Manzanilla. Nadzienie paprykowe dodaje im intensywności oraz animuszu. Wyrazista przystawka na każdy stół.
Składniki: Zielone oliwki Manzanilla bez pestek, papryka 6% (papryka, emulgator: alginian sodu), woda, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, guanylan disodowy, inozynian disodowy, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy. Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Najlepiej spożyć przed końcem daty drukowanej na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 4 dni. Waga netto 295g, po odsączeniu 120g. Wyprodukowano w Hiszpanii.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 482kJ/ 115kcal. Tłuszcz 11.5g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2g, błonnik 4,7g, węglowodany 4,1g - w tym cukry 0,6g, białko 1g, sól 2,7g.
Szczegóły
Popularne produkty
Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.
W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.
Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.