




Winobranie wykonane nocą, co zapewnia niższej temperatury winogron przy rozpoczęciu fermentacji. Przed fermentacją maceracja na zimno 6ºC przez 4 godzin. Fermentacja i maceracja przez 21 dni w kadzi ze stali nierdzewnej w temperaturze 15ºC. Słomkowożółty kolor ze stalowymi refleksami, połyskujący.
Świeży i przyjemny aromat białych owoców, brzoskwiń z nutami mineralnymi. Orzeźwiające cytrusy i zielone jabłka w ustach. Do ryby, owoce morza oraz dań azjatyckich. Temperatura serwowania 6-8ºC.
Winobranie wykonane nocą, co zapewnia niższej temperatury winogron przy rozpoczęciu fermentacji. Przed fermentacją maceracja na zimno 6ºC przez 4 godzin. Fermentacja i maceracja przez 21 dni w kadzi ze stali nierdzewnej w temperaturze 15ºC. Słomkowożółty kolor ze stalowymi refleksami, połyskujący.
Świeży i przyjemny aromat białych owoców, brzoskwiń z nutami mineralnymi. Orzeźwiające cytrusy i zielone jabłka w ustach. Do ryby, owoce morza oraz dań azjatyckich. Temperatura serwowania 6-8ºC.
Popularne produkty
Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.
W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.
Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.