-
Wina
-
Szczepy
-
Rodzaj
-
Cena
-
Kraj
-
- Wino czerwone Bio 3 Passo Rosso włoskie wytrawne 0,75 L
- Wino białe Via Mare Trebbiano-Pinot Grigio Puglia IGT włoskie wytrawne 0,75 L
- Sikulo Bianco Tre Colonne Terre Siciliane IGP 0,75 L
- Wino czerwone Via Mare Sangiovese-Primitivo Puglia IGT włoskie wytrawne 0,75 L
- Wino białe La Marina Cuvee Oceane IGP francuskie wytrawne 0,75 L
- Wino białe Pavillon Des 3 Arches Chardonnay IGP francuskie wytrawne 0,75 L
- Baccolo Bianco Puglia IGT 0,75 L
- Sikulo Rosso Tre Colonne Terre Siciliane IGP 0,75 L
- Wino czerwone Amarone della Valpolicella Centenero DOCG włoskie półwytrawne 0,75 L
- Cuatro Rayas Pampano Verdejo DO Rueda 0,75 L
-
Promocje
- Wina do 30 zł
-
Prezenty
-
Alkohole
- Zestawy win
- Wina na wesele
Śliwowica Podbeskidzka 0,7 L 50%
Śliwowica to destylat śliwki o słowiańskim rodowodzie, który produkuje się w Europie Środkowo-Wschodniej oraz na Półwyspie Bałkańskim.
Śliwowica Podbeskidzka powstaje wyłącznie z naturalnych, specjalnie dobranych składników, krystalicznie czystej wody i najwyższej jakości owoców. Produkowana jest według starannej, wymagającej czasu i zaangażowania tradycyjnej technologii. Destylat uzyskiwany w procesie fermentacji alkoholowej i destylacji śliw poddawany jest leżakowaniu w 225-litrowych dębowych beczkach. Śliwowicę należy degustować – pić powoli, małymi łykami, najlepiej z kieliszków degustacyjnych. Z uwagi na wysoką zawartość alkoholu można ją też spożywać w wersji łagodniejszej: zgodnie ze znanym góralskim przepisem, jako dodatek do herbaty. Smak i zapach: wytrawny, charakterystyczny dla destylatu ze śliwek.
- Kraj
- Polska
- Rodzaj
- Alkohol mocny
- Pojemność
- 700 ml
- Zawartość alkoholu
- 50%
Śliwowica to destylat śliwki o słowiańskim rodowodzie, który produkuje się w Europie Środkowo-Wschodniej oraz na Półwyspie Bałkańskim.
Śliwowica Podbeskidzka powstaje wyłącznie z naturalnych, specjalnie dobranych składników, krystalicznie czystej wody i najwyższej jakości owoców. Produkowana jest według starannej, wymagającej czasu i zaangażowania tradycyjnej technologii. Destylat uzyskiwany w procesie fermentacji alkoholowej i destylacji śliw poddawany jest leżakowaniu w 225-litrowych dębowych beczkach. Śliwowicę należy degustować – pić powoli, małymi łykami, najlepiej z kieliszków degustacyjnych. Z uwagi na wysoką zawartość alkoholu można ją też spożywać w wersji łagodniejszej: zgodnie ze znanym góralskim przepisem, jako dodatek do herbaty. Smak i zapach: wytrawny, charakterystyczny dla destylatu ze śliwek.
Szczegóły
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Popularne produkty






Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.

W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.

Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.