-
Wina
-
Szczepy
-
Rodzaj
-
Cena
-
Kraj
-
- Bio 3 Passo Rosso 0,75 L
- Wino białe Via Mare Trebbiano-Pinot Grigio Puglia IGT włoskie wytrawne 0,75 L
- Sikulo Bianco Tre Colonne Terre Siciliane IGP 0,75 L
- Wino czerwone Via Mare Sangiovese-Primitivo Puglia IGT włoskie wytrawne 0,75 L
- Wino białe La Marina Cuvee Oceane IGP francuskie wytrawne 0,75 L
- Pavillon Des 3 Arches Chardonnay IGP 0,75 L
- Sikulo Rosso Tre Colonne Terre Siciliane IGP 0,75 L
- Baccolo Bianco Puglia IGT 0,75 L
- Nero di Troia Otto Nodi Puglia IGP 0,75 L
- Wino czerwone Amarone della Valpolicella Centenero DOCG włoskie półwytrawne 0,75 L
-
Promocje
- Wina do 30 zł
-
Prezenty
-
Alkohole
- Zestawy win
Jaworzański Jarzębiak 0,5L 37,5%
Właściwości zdrowotne i lecznicze jarzębiny są znane od dawien dawna.
W XIX wieku przepisy na nalewki i likiery jarzębinowe cieszyły się dużym zainteresowaniem. W latach sześćdziesiątych i siedemdziesiątych XX w. jarzębiak był najpopularniejszą wódką owocową. Jarzębiak Jaworzański to likier, tradycyjnie wytwarzany w procesie maceracji owoców jarzębiny w oryginalnej, francuskiej brandy, zestawienia składników oraz długiego leżakowania.
Produkt wytwarzany z naturalnych składników. Może pojawić się osad.
Jarzębiak jest typową staropolską specjalnością. Charakteryzuje się piękną, naturalną pomarańczową barwą oraz słodkim smakiem z delikatna nutą cierpkości charakterystyczną dla owoców jarzębiny. Esencję smaku i aromatu nalewka uzyskuje podczas maceracji owoców w oryginalnej francuskiej brandy.
Wybór brandy nie jest przypadkowy. Korzystając z wiedzy naszych przodków wykorzystujących destylaty winne do wydobycia z owoców jarzębiny tego co najlepsze, nawiązaliśmy do prawdziwych staropolskich tradycji. Dzięki temu wyjątkowemu połączeniu oraz pozostawieniu nalewki na dobroczynne działanie czasu w procesie leżakowania uzyskaliśmy wyjątkowo szlachetny trunek.
W wyniku procesu dojrzewania barwa nalewki z czasem ulega naturalnym zmianom.
Smak: słodki, wyczuwalna nuta cierpkości.
- Kraj
- Polska
- Rodzaj
- Alkohol mocny
- Pojemność
- 500 ml
- Zawartość alkoholu
- 37,5%
Właściwości zdrowotne i lecznicze jarzębiny są znane od dawien dawna.
W XIX wieku przepisy na nalewki i likiery jarzębinowe cieszyły się dużym zainteresowaniem. W latach sześćdziesiątych i siedemdziesiątych XX w. jarzębiak był najpopularniejszą wódką owocową. Jarzębiak Jaworzański to likier, tradycyjnie wytwarzany w procesie maceracji owoców jarzębiny w oryginalnej, francuskiej brandy, zestawienia składników oraz długiego leżakowania.
Produkt wytwarzany z naturalnych składników. Może pojawić się osad.
Jarzębiak jest typową staropolską specjalnością. Charakteryzuje się piękną, naturalną pomarańczową barwą oraz słodkim smakiem z delikatna nutą cierpkości charakterystyczną dla owoców jarzębiny. Esencję smaku i aromatu nalewka uzyskuje podczas maceracji owoców w oryginalnej francuskiej brandy.
Wybór brandy nie jest przypadkowy. Korzystając z wiedzy naszych przodków wykorzystujących destylaty winne do wydobycia z owoców jarzębiny tego co najlepsze, nawiązaliśmy do prawdziwych staropolskich tradycji. Dzięki temu wyjątkowemu połączeniu oraz pozostawieniu nalewki na dobroczynne działanie czasu w procesie leżakowania uzyskaliśmy wyjątkowo szlachetny trunek.
W wyniku procesu dojrzewania barwa nalewki z czasem ulega naturalnym zmianom.
Smak: słodki, wyczuwalna nuta cierpkości.
Szczegóły
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Popularne produkty















Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.

W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.

Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.