






Masz ukończone 18 lat?
Mając na uwadze obowiązujące przepisy prawa oraz dobro użytkowników, informacje zawarte w ramach serwisu dobrewina.pl kierowane są wyłącznie do osób pełnoletnich, dlatego też mamy obowiązek zweryfikować wiek osób wchodzących na naszą stronę.
Właściwości zdrowotne i lecznicze jarzębiny są znane od dawien dawna.
W XIX wieku przepisy na nalewki i likiery jarzębinowe cieszyły się dużym zainteresowaniem. W latach sześćdziesiątych i siedemdziesiątych XX w. jarzębiak był najpopularniejszą wódką owocową. Jarzębiak Jaworzański to likier, tradycyjnie wytwarzany w procesie maceracji owoców jarzębiny w oryginalnej, francuskiej brandy, zestawienia składników oraz długiego leżakowania.
Produkt wytwarzany z naturalnych składników. Może pojawić się osad.
Jarzębiak jest typową staropolską specjalnością. Charakteryzuje się piękną, naturalną pomarańczową barwą oraz słodkim smakiem z delikatna nutą cierpkości charakterystyczną dla owoców jarzębiny. Esencję smaku i aromatu nalewka uzyskuje podczas maceracji owoców w oryginalnej francuskiej brandy.
Wybór brandy nie jest przypadkowy. Korzystając z wiedzy naszych przodków wykorzystujących destylaty winne do wydobycia z owoców jarzębiny tego co najlepsze, nawiązaliśmy do prawdziwych staropolskich tradycji. Dzięki temu wyjątkowemu połączeniu oraz pozostawieniu nalewki na dobroczynne działanie czasu w procesie leżakowania uzyskaliśmy wyjątkowo szlachetny trunek.
W wyniku procesu dojrzewania barwa nalewki z czasem ulega naturalnym zmianom.
Smak: słodki, wyczuwalna nuta cierpkości.
Właściwości zdrowotne i lecznicze jarzębiny są znane od dawien dawna.
W XIX wieku przepisy na nalewki i likiery jarzębinowe cieszyły się dużym zainteresowaniem. W latach sześćdziesiątych i siedemdziesiątych XX w. jarzębiak był najpopularniejszą wódką owocową. Jarzębiak Jaworzański to likier, tradycyjnie wytwarzany w procesie maceracji owoców jarzębiny w oryginalnej, francuskiej brandy, zestawienia składników oraz długiego leżakowania.
Produkt wytwarzany z naturalnych składników. Może pojawić się osad.
Jarzębiak jest typową staropolską specjalnością. Charakteryzuje się piękną, naturalną pomarańczową barwą oraz słodkim smakiem z delikatna nutą cierpkości charakterystyczną dla owoców jarzębiny. Esencję smaku i aromatu nalewka uzyskuje podczas maceracji owoców w oryginalnej francuskiej brandy.
Wybór brandy nie jest przypadkowy. Korzystając z wiedzy naszych przodków wykorzystujących destylaty winne do wydobycia z owoców jarzębiny tego co najlepsze, nawiązaliśmy do prawdziwych staropolskich tradycji. Dzięki temu wyjątkowemu połączeniu oraz pozostawieniu nalewki na dobroczynne działanie czasu w procesie leżakowania uzyskaliśmy wyjątkowo szlachetny trunek.
W wyniku procesu dojrzewania barwa nalewki z czasem ulega naturalnym zmianom.
Smak: słodki, wyczuwalna nuta cierpkości.
Popularne produkty
Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.
W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.
Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.
Używamy plików cookie
Używamy plików cookies aby lepiej dostosować tą stronę do Twoich potrzeb. Dzięki nim możemy ulepszać kampanie reklamowe i kierować do Ciebie lepiej spersonalizowane komunikaty. Pliki cookies odpowiedzialne są również za analitykę, dzięki której lepiej rozumiemy jak organizować treści czy nawigację na stronie dbając o jej użyteczność. Jeśli chcesz zezwolić tylko na wybrane cookies, kliknij “Pozwól mi wybrać”. Twoja zgoda musi dotyczyć minimum, potrzebnego do poprawnego działania strony. Natomiast kliknięcie “Akceptuję” pozwala nam na umieszczenie ciasteczek w Twojej przeglądarce i na przetwarzanie danych uzyskanych w ten sposób. Pamiętaj, że zawsze możesz wycofać swoją zgodę. Aby to zrobić przejdź do "Zarządzaj plikami cookies".
Administratorem Twoich danych osobowych jest Dobre Wina Sp. z o.o. ul. Wyczółki 46 02-820 Warszawa. Cele przetwarzania danych osobowych, okresy przechowywania opisane są w Polityce Prywatności.