Oliwki nadziewane migdałem 181/200 500 g

Manzanilla jest najpopularniejszą odmianą oliwki w Polsce. Jest delikatna w smaku z lekką nutą migdała. Dla wzmocnienia tego smaku wypełniono je prawdziwym, miękkim od zalewy, migdałem. Okrągła, średnich rozmiarów owoc ma lekki oraz mięsisty miąższ. Uprawia się ją głównie w Andaluzji w prowincji Sewilla. 

Składniki: Zielone oliwki Manzanilla bez pestek, migdały, woda, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, guanylan disodowy, inozynian disodowy, konserwant: sorbinian potasu, kwas mlekowy, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy. Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Najlepiej spożyć przed końcem daty drukowanej na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 4 dni. Waga netto 870g, po odsączeniu 500g. Wyprodukowano w Hiszpanii.

Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 2.803kJ/670kcal. Tłuszcz 63,2g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,3g, błonnik 17,2g, węglowodany 4,2g - w tym cukry 1,0g, białko 21g, sól 2,0g.

Kraj
Hiszpania
Region
Andaluzja
Murcja
Szczep(y)
Manzanilla
Pojemność
500 g
36,90 zł cena klubowa
39,90 zł cena regularna

Punktacja DW: 90

Manzanilla jest najpopularniejszą odmianą oliwki w Polsce. Jest delikatna w smaku z lekką nutą migdała. Dla wzmocnienia tego smaku wypełniono je prawdziwym, miękkim od zalewy, migdałem. Okrągła, średnich rozmiarów owoc ma lekki oraz mięsisty miąższ. Uprawia się ją głównie w Andaluzji w prowincji Sewilla. 

Składniki: Zielone oliwki Manzanilla bez pestek, migdały, woda, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, guanylan disodowy, inozynian disodowy, konserwant: sorbinian potasu, kwas mlekowy, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy. Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Najlepiej spożyć przed końcem daty drukowanej na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 4 dni. Waga netto 870g, po odsączeniu 500g. Wyprodukowano w Hiszpanii.

Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 2.803kJ/670kcal. Tłuszcz 63,2g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,3g, błonnik 17,2g, węglowodany 4,2g - w tym cukry 1,0g, białko 21g, sól 2,0g.

Szczegóły

Kraj
Region
Andaluzja
Region
Murcja
Szczep(y)
Manzanilla
Pojemność
500 g
Danie
Komentarze
System RabatBack!
System RabatBack!

Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.

Oszczędność
Oszczędność

W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.

Klub dobrewina.pl
Klub dobrewina.pl

Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.

Masz pytanie?
Masz pytanie?

Skontaktuj się z nami, a na pewno Ci pomożemy.

+48 664 159 023

sklep@dobrewina.pl

Zarządzaj plikami cookies