






Liczba 223 jest związana z cyklem wegetacyjnym Grenache Noir. Uprawiane w Langwedocji, w pobliżu wsi Cébazan, na zboczach z gliny i wapienia. W ciepłym i suchym klimacie, klimat idealny dla Grenache. Daje to szczodre i złożone Grenache, ujawniający wszystkie cechy jego terroir. Po zimnej wstępnej fermentacji wino fermentuje w temperaturze od 28-30°C. Maceracja trwa 30 dni. Przepompowane dwa razy dziennie. Ta technika ekstrakcji nadaje sokowi aromat i intensywny kolor.
Głęboka czerwień z nutą fioletu. Nos przekazuje aromat czerwonych jagód, truskawek i grillowanej śliwki, nuty garrigue, rozmarynu i tymianku. Jest niesamowicie soczysty z wibrującą kwasowością i gładkimi taninami oraz z długo utrzymującymi się z nutami duszonych truskawek.
Liczba 223 jest związana z cyklem wegetacyjnym Grenache Noir. Uprawiane w Langwedocji, w pobliżu wsi Cébazan, na zboczach z gliny i wapienia. W ciepłym i suchym klimacie, klimat idealny dla Grenache. Daje to szczodre i złożone Grenache, ujawniający wszystkie cechy jego terroir. Po zimnej wstępnej fermentacji wino fermentuje w temperaturze od 28-30°C. Maceracja trwa 30 dni. Przepompowane dwa razy dziennie. Ta technika ekstrakcji nadaje sokowi aromat i intensywny kolor.
Głęboka czerwień z nutą fioletu. Nos przekazuje aromat czerwonych jagód, truskawek i grillowanej śliwki, nuty garrigue, rozmarynu i tymianku. Jest niesamowicie soczysty z wibrującą kwasowością i gładkimi taninami oraz z długo utrzymującymi się z nutami duszonych truskawek.
Popularne produkty
Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.
W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.
Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.