-
Wina
-
Szczepy
-
Rodzaj
-
Cena
-
Kraj
-
- Wino czerwone Bio 3 Passo Rosso włoskie wytrawne 0,75 L
- Wino białe Via Mare Trebbiano-Pinot Grigio Puglia IGT włoskie wytrawne 0,75 L
- Sikulo Bianco Tre Colonne Terre Siciliane IGP 0,75 L
- Wino białe La Marina Cuvee Oceane IGP francuskie wytrawne 0,75 L
- Wino czerwone Via Mare Sangiovese-Primitivo Puglia IGT włoskie wytrawne 0,75 L
- Wino białe Pavillon Des 3 Arches Chardonnay IGP francuskie wytrawne 0,75 L
- Baccolo Bianco Puglia IGT 0,75 L
- Sikulo Rosso Tre Colonne Terre Siciliane IGP 0,75 L
- Wino czerwone Amarone della Valpolicella Centenero DOCG włoskie półwytrawne 0,75 L
- Marlborough Sun Sauvignon Blanc 0,75 L
-
Promocje
- Wina do 30 zł
-
Prezenty
-
Alkohole
- Zestawy win
- Wina na wesele
Wódka Gorzka Imbirowa 0,5L 40%
Wódka Gorzka Imbirowa, znana również jako Zozworówka Wódka Starzyka, ponieważ w gwarze beskidzkiej imbir określany jest jako "zozwor", a "starzykiem" nazywa się dziadka. Receptura tego produktu została uzyskana od mieszkańców Wisły (Wisła słynie także z zozworków, czyli kruchych ciasteczek pieczonych z dodatkiem imbiru), którzy od wieków produkowali ją na huczne góralskie wesela. Zgodnie z tradycyjną recepturą przekazywaną z pokolenia na pokolenie zozworówka jest wytwarzana poprzez połączenie kłącza imbiru, miodu, górskiej wody oraz neutralnego trzykrotnie destylowanego spirytusu. Korzeń imbiru jest tarty bezpośrednio przed produkcją co gwarantuje uzyskanie produktu najwyższej jakości o niepowtarzalnym smaku i aromacie.
Smak i Zapach: miodowo-imbirowy.
- Kraj
- Polska
- Rodzaj
- Alkohol mocny
- Pojemność
- 500 ml
- Zawartość alkoholu
- 40%
Wódka Gorzka Imbirowa, znana również jako Zozworówka Wódka Starzyka, ponieważ w gwarze beskidzkiej imbir określany jest jako "zozwor", a "starzykiem" nazywa się dziadka. Receptura tego produktu została uzyskana od mieszkańców Wisły (Wisła słynie także z zozworków, czyli kruchych ciasteczek pieczonych z dodatkiem imbiru), którzy od wieków produkowali ją na huczne góralskie wesela. Zgodnie z tradycyjną recepturą przekazywaną z pokolenia na pokolenie zozworówka jest wytwarzana poprzez połączenie kłącza imbiru, miodu, górskiej wody oraz neutralnego trzykrotnie destylowanego spirytusu. Korzeń imbiru jest tarty bezpośrednio przed produkcją co gwarantuje uzyskanie produktu najwyższej jakości o niepowtarzalnym smaku i aromacie.
Smak i Zapach: miodowo-imbirowy.
Szczegóły
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Popularne produkty











Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.

W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.

Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.