




Manzanilla jest najpopularniejszą odmianą oliwki w Polsce. Jest delikatna w smaku z lekką nutą migdała. Okrągła, średnich rozmiarów owoc ma lekki oraz mięsisty miąższ. Uprawia się ją głównie w Andaluzji w prowincji Sewilla.
Składniki: Zielone oliwki Manzanilla bez pestek, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, środek zakwaszający: kwas cytrynowy, kwas mlekowy. Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Najlepiej spożyć przed końcem daty drukowanej na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 4 dni. Waga netto 360g, po odsączeniu 160g. Wyprodukowano w Hiszpanii.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 599kJ/143kcal. Tłuszcz 15g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3g, błonnik 4,8g, węglowodany 3,3g - w tym cukry 0,3g, białko 1,2g, sól 3g.
Manzanilla jest najpopularniejszą odmianą oliwki w Polsce. Jest delikatna w smaku z lekką nutą migdała. Okrągła, średnich rozmiarów owoc ma lekki oraz mięsisty miąższ. Uprawia się ją głównie w Andaluzji w prowincji Sewilla.
Składniki: Zielone oliwki Manzanilla bez pestek, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, środek zakwaszający: kwas cytrynowy, kwas mlekowy. Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Najlepiej spożyć przed końcem daty drukowanej na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 4 dni. Waga netto 360g, po odsączeniu 160g. Wyprodukowano w Hiszpanii.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 599kJ/143kcal. Tłuszcz 15g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3g, błonnik 4,8g, węglowodany 3,3g - w tym cukry 0,3g, białko 1,2g, sól 3g.
Popularne produkty
Zbieraj punkty za zakupy, które wymienimy na bony rabatowe.
W ofercie mamy alkohole na każdą kieszeń. Dodatkowo za swoje zamówienie możesz otrzymać liczne rabaty.
Zawsze możesz dołączyć do naszego Klubu dobrewina.pl i czerpać korzyści z członkostwa.